E-mailadres:
Wachtwoord:

Verhuurservice

U wilt een succesvolle bijeenkomst organiseren? Neuland is uw totaal leverancier in de visuele dienstverlening.


Neuland richt zich op bedrijven en trainers die zonder beslommeringen materiaal wensen te huren voor een meeting, conferentie, presentatie, event of workshop.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment huurmaterialen die hoog van kwaliteit en multifunctioneel zijn zoals,


P
osterborden

Gebruik posterborden om een vrije ruimte geheel naar eigen wens in te richten, ongeacht de locatie. Presenteer (grote hoeveelheden) informatie of zet de borden in bij uiteenlopende groepsactiviteiten

E
en posterbord is zowel ‘portrait’ als ‘landscape’ te gebruiken. U kunt beide zijden benutten en wanneer nodig verplaatst u de borden snel en gemakkelijk. Om uw presentatie uit te lichten is er ook de mogelijkheid om een led lamp aan het posterbord te bevestigen.

Flipovers

Met flip-overs maakt u gemakkelijk en zichtbaar notities van uitleg, bevindingen of conclusies om deelnemers te begeleiden. Daarbij maakt u gebruik van het whiteboard of kiest u voor flip-over papier om vervolgens in de ruimte op te kunnen hangen, of later nog te gebruiken.


Gebruik flip-overs ook om bijvoorbeeld deelnemers in kleine groepen een opdracht uit te laten voeren en hun bevindingen aan de groep te presenteren
. Stimuleer deelnemers om op een comfortabele manier actief en beeldend te participeren.De flip-overs zijn magnetisch, maar niet beschrijfbaar. Bij het huren van flip-overs is het mogelijk om zowel papier als markers mee te bestellen.GraphicWall LW-X

Organiseert u een bijeenkomst of een meeting met grote aantallen deelnemers? En wilt u dat iedereen de informatie op een memorabele en deelbare manier opneemt?

Zet de tekst van de sprekers om in beeld op een GraphicWall en vergroot het effect van de meeting. Deelnemers worden vaak overweldigd door informatie en indrukken. Visualisatie van informatie laat deelnemers concepten makkelijker doorgronden.

De 2.90 meter lange GraphicWall is geschikt voor zowel professionele visualisers als facilitators of trainers. Bij het huren van een GraphicWall is het mogelijk om zowel papier als markers mee te bestellen. Ook is het mogelijk om een graphic recorder in te huren die de meeting voor u visualiseert.
Training en workshopmateriaal

Faciliteert of modereert u een training of workshop? En wilt u die op optimale en professionele wijze ondersteunen?

Neuland biedt een totale verzameling van hulpmiddelen die uw training of workshop naar een hoger niveau brengen. Bijvoorbeeld de pinwand waar u posters en papieren gemakkelijk op bevestigt, verplaatst en groepeert. De pinwand is opvouwbaar en zonder gereedschap op en af te bouwen.

De trainerkoffer is onder andere gevuld met stiften, stippen, stroken en kaarten om een verscheidenheid van oefeningen mee te ondersteunen. Zo kunt u op een creatieve manier invulling geven aan de activiteiten binnen uw training of workshop.Deze producten geven u de mogelijkheid een bijeenkomst duidelijker neer te zetten en effectiever te leiden. Verschaffen helderheid, creëren betrokkenheid en helpen deelnemers om te begrijpen en participeren.

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn voor ons basisvoorwaarden.

Wij geven u graag advies welke combinatie van materialen optimaal is voor uw situatie. De (optionele) transportservice van Neuland neemt u het vervoer en de op- en afbouw van de materialen volledig uit handen. Ruim voordat uw meeting plaatsvindt staan alle materialen gereed.

Op deze site kunt u eenvoudig materialen huren en het daarbij behorend verbruiksmateriaal kopen.

Heeft u vragen of wilt u materialen reserveren, neem dan contact op via info@neuland.nl of via telefoonnummer: +31 (0)30-666 51 98